Rólunk - Konsport

Az otthon egy kerítéssel kezdődik!

 

Az Alfafence Magyarország Kft. a Konsport termékek kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Az értékesítés országos viszonteladói hálózaton keresztül történik.

 

Kiváló minőségű acél kerítésrendszereket forgalmazunk, amelyek egyedi színben, és méretben rendelhetőek. Termékeinkre 10 év gyártói garanciát vállalunk.

 

Bemutatótermünk kapuja nyitva áll Partnereink, illetve az Érdeklődők számára. Válasszon több, mint 20 modern frontkerítés modellünk közül, és tegye emlékezetessé minden hazatérését!

 

Az Alfafence Magyarország Kft. termékpalettáján megtalálhatóak továbbá a különböző táblás kerítések, mobilkerítések, biztonsági kerítések, tekercses hálók, illetve a hozzájuk tartozó kiegészítők. Nagy múltú beszállítóink, a legjobb minőségű termékek széles választéka, valamint folyamatosan bővülő raktárkészletünk lehetővé teszi Partnereink teljes körű, és gyors kiszolgálását. Logisztikai szolgáltatásunknak, saját teherautóinknak, valamint az M0-ás autópálya közelségének köszönhetően rugalmasan, és nagy hatékonysággal tudunk szállítani az ország bármely pontjára. Ez teszi vállalatunkat megbízható és professzionális kerítésrendszer beszállítóvá.

 

Az Alfafence Magyarország Kft. teljeskörű szolgáltatást nyújt az Ön számára!